MAT

I MORGENDAGENS SAMFUNN

Foodscape 2021 skal gjøre mat- og drikkebransjen
klar for fremtiden

Sunn og god mat er i dag et ufravikelig krav for både forbrukere og myndigheter, og en forutsetning for god helse. Maten vi kjøper og spiser skal være god for kroppen og god for miljøet, aller helst norskprodusert og helt klart god på smak. Foodscape går denne gang sammen med Evolve Arena under paraplyen «Sammen for et smartere og bedre samfunn».

Matbransjen, organisasjoner og myndighetene må sammen tilrettelegge for smarte valg som gir miljø og helsegevinst i vår samfunnsutvikling.

Les: Foodscape på Evolve Arena = Mat for fremtiden.

Foto: VisitOslo/Didrick Stenersen
Foodscape 2018 - en nasjonal nyvinning
Foodscape ble etablert med mål om å inspirere mat- og drikkebransjen til bærekraftig utvikling, i tråd med myndighetenes mål opp mot 2030. Første utgave gikk av stabelen 10.- 11. oktober 2018. Tett på 1400 besøkende og utstillere deltok på arenaen som blant enkelte aktører beskrives som en nasjonal nyvinning innenfor mat- og drikkebransjen. Et ønske om mer kunnskap var den største motivasjonen for å delta på Foodscape, og her var det et stort faglig program og en rekke leverandører som viste frem det siste av bærekraftige produkter og løsninger.

Les: Foodscape 2018: Sett bærekraft på menyen.

Evolve Arena og Foodscape skal være en kompetansehub og inspirasjonsarena, som stimulerer til nytekning og samarbeid på tvers av bransjer – for et bedre samfunn. Her kan du lære mer om hvordan du kan ta bærekraft og samfunnsutvikling inn i din forretningsmodell og arbeide systematisk med innovasjon og omstilling. I tillegg til sporet «Mat» kan du også få inspirasjon innen følgende temaer:

SAMMEN FOR ET
SMARTERE OG BEDRE SAMFUNN

MOBILITET

STEDS-UTVIKLING

SIRKULÆR-
ØKONOMI

HELSE

MAT

Ta kontakt

Torill Engelberg

Direktør
Foodscape
+47 922 07 310
ten@messe.no

Sissel Orset

Key Account
Manager
+47 913 10 754
smao@messe.no