Presentasjoner fra Foodscape 2018

 

ÅPNINGSKONFERANSEN

Norsk mat & drikkenæring – i tide til 2030?
BJØRN HAUGLAND (DNV GL)

Hvordan selge “Merkevaren Norge i en bærekraftkontekst?
CATHRINE PIA LUND (INNOVASJON NORGE)

From optional to necessity – Local food sourcing and beyond
THOMAS WESTERGAARD (HURTIGRUTEN)

Hvordan har Vestre tatt utemøbler opp i verdensklasse, basert på skandinavisk produksjon og strategi med fundament i bærekraftsmålene?
JAN CHRISTIAN VESTRE (VESTRE)

Driving change through actions on sustainability
JOE FRANSES (COCA COLA EUROPE)

The Norwegian Consumer & Sustainable Food
EVA SEIGNETTE (SB INSIGHT)

Et blikk inn i matens fremtid: Ledelse i digitaliseringens tid
SILVIJA SERES

Oumph! on the menu
HENRIK ÅKERMAN (FOOD FOR PROGRESS OG OUMPH!)

The future of fast food
KIRSTY SADDLER (LEON RESTAURANTS)

KUTT Gourmet- Bærekraftig mat studentene har råd til
LENE KVALE (SIO MAT OG DRIKKE)

 

KONFERANSE OM MATSVINN OG SIGNERING AV TILSLUTNINGSERKLÆRINGER

Matsvinn i sjømatnæringen.
ANA CARVAJAL

Primærnæring landbruk
AINA ELSTAD STENSGÅRD (ØSTFOLDFORSKNING)

Eksempler på tiltak fra verdikjeden for mat
ANNE GRETE HAUGEN (MATVETT)

Forbrukerstatistikk og plukkanalyser – matavfall og matsvinn i husholdningene
MARIANNE REIME (MILJØDIREKTORATET

 

MAT OG DRIKKE I OFFENTLIG SEKTOR – DIFI

Mat og drikke i offentlig sektor
MAREN G. PETTERSEN & SARAH FOSSEN SINNATHAMBY (DIFI)

 

 

#MERAV-SEMINARET

#MerAv-kampanjen: Helsedirektoratets rolle og mål for arbeidet. Innsikt og effekt.
LINDA GRANLUND (HELSEDIREKTORATET)

Grovhet for brød
SISSEL FLESLAND (FLESLAND MARKEDSINFORMASJONER)

Konsumtall frukt og grønt.
TORE ANGELSEN (OPPLYSNINGSKONTORET FOR FRUKT OG GRØNT)

Konsumtall sjømat.
ØYVIND A. HARAM (NORGES SJØMATRÅD)

NM I SUNN FASTFOOD
TORIL GULBRANDSEN (OPPLYSNINGSKONTORET FOR FRUKT OG GRØNT)

 

EMBALLASJE OG SIRKULARITET: UTFORDRINGER BLIR MULIGHETER

Livsløpanalyse (LCA) som grunnlag for å beregne miljøfotavtrykk basert på EUs nye krav, med case fra sjømatbransjen.
ERIK HOGNES (ASPLAN VIAK)

Emballasjens betydning for miljøregnskapet – et case for reduksjon av matsvinn
ANNE GRETE HAUGEN (MATVETT)

Matsvinn og emballasje
AINA ELSTAD STENSGÅRD (ØSTFOLDFORSKNING)

Way forward for single use articles – closing the loop together
ELISABETH GIEROW (DUNI AB)

Avfallsforebygging med vekt på design for gjenvinning
LARS BREDE JOHANSEN (GRØNT PUNKT NORGE)

Emballasjens betydning for miljøregnskapet – et case for reduksjon av matsvinn
SYLVIA LOFTHUS (BAMA)


KUTTMATSVINN2020-FORUM

Kommunikasjon mot gjest
ANNE MARIE SCHRØDER (MATVETT)

Veien videre
ANNE MARIE SCHRØDER (MATVETT)

Implementeringspakke og eksempler på beste praksis
ERIK VOLD

Trygg gjenbruk av overskuddsmat
KARI DOMMARSNES (MATTILSYNET)

Resultater fra arbeidet
PIETER CALLEWAERT & ANNE-GRETE HAUGEN

KuttMatsvinn2020 – Serveringsbransjen tar grep
STIG JØRGENSEN & ANNE-GRETE HAUGEN

 

MAT OG DRIKKE I OFFENTLIG SEKTOR – DIFI

Mat og drikke i offentlig sektor
MAREN G. PETTERSEN & SARAH FOSSEN SINNATHAMBY (DIFI)

 

Dersom du ikke finner den presentasjonen du leter etter, er det fordi foredragsholder har reservert seg.

Share this: