HVORFOR FOODSCAPE


Gjør bærekraft til konkurransekraft

Foodscape er for deg som jobber profesjonelt med mat og drikke og som er opptatt av at det som selges eller serveres skal være godt for kroppen og for miljøet, aller helst norskprodusert og selvsagt god på smak.

Med Foodscape ønsker vi å sette bærekraft på menyen, både i restaurantene, hotellene, kantinene, institusjonene, på bensinstasjonene, i dagligvarehandelen og andre steder det serveres eller selges mat, og hos mat- og drikkeprodusentene selvsagt. Foodscape er en norsk satsning, for å samle hele næringen rundt temaet bærekraftig verdiskapning – fra hav og jord til bord, og de store bransjeorganisasjonene står bak oss.

Utstilling, konferanse og workshops
Foodscape skal legge til rette for økt kompetanse og samarbeid på tvers gjennom å vise frem gode eksempler på bærekraftstrategi, produktutvikling og nye samarbeidsmodeller. Vi ønsker å løfte og inspirere deltakerne til å sette tydelige bærekraftmål for egen virksomhet og til å kunne utvikle konsepter som gjør bærekraft til konkurransekraft.

PROGRAM 

 


Hvilke firmaer er med som utstillere?

Firmaene du møter her er opptatt av bærekraft og ansvarlig matproduksjon. Alt fra de helt store mat- og drikkeprodusentene til små lokalmatprodusenter og grossister, men du vil også finne emballasjeløsninger, organisasjoner og ikke minst spennende nye gründer-virksomheter.

UTSTILLERLISTE

 

Hvorfor delta?
Etter å ha deltatt på Foodscape skal du du sitte igjen med en god verktøykasse, ny kompetanse og inspirasjon til å sette fokus på sunnere mat og redusere både ditt eget og virksomhetens miljøavtrykk, og ikke minst å kunne se nye forretningsmuligheter. Ingen kan gjøre alt, men alle kan vi bidra litt – og gjennom samarbeid kan vi utvikle nye og unike løsninger som gir både miljø- og helsegevinst.

 

 KJØPE BILLETTER ›› 


FOODSCAPE
(Wiktionary, def.)
– A metaphorical landscape of foods and their production methods and cultural associations.

Share this: